×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SISTEMET VRF

KXZ I Pompë nxehtësie

KXZR – Rikuperim i nxehtësise

KXZW | Ftohje me ujë

VRF | Kasetë 84×84

VRF | Kasetë me një drejtim

VRF | Kanalor me presion te ulët dhe të mesëm

VRF | Kanalor kompakt

VRF | Tokësor

VRF | Kasetë 60×60

VRF | Kasetë kanalore kompakte me një drejtim

VRF | Kanalor ajrim i jashtëm

VRF | Mural

VRF | Tokësor i thellë

VRF | Kasetë me dy drejtime

VRF | Kanalor me presion të lartë

VRF | Kanalor me Presion te Ulet

VRF | Tavanor

Ndarës – KXZR me 3 Tuba

TOP