×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

KUSH JEMI NE

... dhe çfarë bëjmë!

"RRITEMI me hapa të sigurt"

Shoqëria jonë, Albaelettrica, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale, si dhe projektimin dhe instalimin e tyre që prej vitit 1993. Kjo shoqëri është e para që ka sjellë në tregun shqiptar gamën dhe cilësinë e produkteve bashkëkohore të njohura në tregun Europian.

Me një staf me kualifikim të lartë dhe të gatshëm në çdo kohë për t'iu përgjigjur nevojave të klientëve tanë, individë apo biznese, kompania jonë krenohet me menaxhimin e nivelit më të lartë dhe me kujdesin deri në hollësitë më të vogla për përmbushjen e kërkesave të klientit; duke filluar që nga ideimi e konsulenca dhe deri tek projektimi e zbatimi duke ruajtur raportin më të mirë në treg midis cilësisë dhe çmimit.

Ambientet ku ne zhvillojmë aktivitetin tonë në Tiranë reflektojnë jo vetëm kujdesin tonë në përzgjedhjen e produkteve, por edhe në përzgjedhjen e partnerëve të cilët sigurojnë ekskluzivitetin e produkteve dhe shërbimeve tona në tregun shqiptar.

Filialet e hapura në Vlorë dhe Prishtinë tregojnë më së miri se ne po rritemi me hapa të sigurt duke kryesuar tregun me shërbimet që ofrojmë.

Kjo është Albaelettrica, rritemi me hapa të sigurt.

  • PORTOFOLI YNË I PLOTË

    me të gjitha llojet e materialeve elektrike na bën shpërndarësin më të rëndësishëm të këtyre produkteve.
  • BASHKËPUNIMI SHUMËVJEÇAR

    me firmat më në zë të prodhimit të tyre na ka dhënë mundësi të ofrojmë çmimet më konkurruese në tregun shqiptar.
  • E GJITHË KJO ËSHTË ARRITUR FALË

    kërkesës tonë për cilësi në përzgjedhjen e produkteve si dhe konsulencës profesionale që ofrohet nga një ekip ekspertësh të kualifikuar.
TOP