×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM
Albaelettrica

Shoqëria jonë, Albaelettrica, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile, industriale, si dhe projektimin dhe instalimin e tyre që prej vitit 1993.

NA KONTAKTONI

Autostrada Tiranë-Durrës, KM. 8, Albania

Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

info@albaelettrica.al
albaelettrica.com

Albaelettrica Tirana Shop

rr. "Myslym Shyri", Kulla III, Tiranë, Albania

Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

info@albaelettrica.al

Temple Showrooms

Bulevardi "Gjergj Fishta", ish parku i spedicionit
nr.146 - Qendra Alpas, Tiranë, Albania

Albaelettrica Vlora sh.p.k.

lagjia "28 Nëntori", pall. "Deneko", Vlorë, Albania

Tel: +355 33 402307
Fax: +355 33 402307
Cel: +355 69 44 14744

infovlora@albaelettrica.al

Showroom Vlora

Bulevardi "Ismail Qemali", Vlorë-Skelë, Vlorë, Albania

Albaelettrica Kosova sh.p.k.

Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë, KM. 3, Shkabaj
Kompleksi Reforma, Prishtinë, Kosovë

Tel: +381 38 753056
Facebook: Albaelettrica Kosova

infokosova@albaelettrica.al

TOP