×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

JU TREGOJMË ...

LIDHEMI ME JU!

BLOG

Tuesday, 18 April 2017 / Publikuar në Blogu
A ju ka ndodhur të hyni në tualet në mëngjes dhe të mendoni se do të duhej më shumë ndriçim? Me siguri nuk jeni i vetmi person. Pamja e tualetit është në shumë raste jo-inspiruese. Duke menduar që tualeti është vendi ku ju bëheni gati për ditën tuaj, ky ambjent është një pjesë thelbësore e
Albaelettrica - Tam Tam lights Blog
Monday, 17 April 2017 / Publikuar në Blogu
Keni menduar për mobilimin në dhomën tuaj të ngrënies? Një aspekt mjaft i rëndësishëm në mobilimin e këtij ambjenti është ndriçimi. Ndriçimi i mirë krijon elementë të ngrohtë, ju bën të ndiheni rehat dhe besojmë se kjo është ekzaktësisht ajo që do të donit. Projektimi i ndriçimit në dhomën e ngrënies duhet të nxjerrë në
Monday, 30 May 2016 / Publikuar në Blogu
Kur mendojmë për mobilimin e brendshëm, shpesh herë pjesën e ndriçimit e neglizhojmë, por nëse i kushtojmë vëmendje, ndriçimi mund të ketë një ndikim të jashtëzakonshëm … (Ndriçues Birdie nga Foscarini) Ndriçimi nxjerr më në pah ngjyrat e dekorit, ju jep një ndjesi të ngrohtë, krijon atmosferë dhe është inspirues … Praktikisht, janë tre lloje ndriçimi të cilët,

FACEBOOK

12000 +

INSTAGRAM

400 +

LINKED IN

100 +

YOUTUBE

10 +

PINTEREST

500 +
TOP