×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM
SHOWROOMQËNDROR

SHOWROOM QËNDROR

Ne ofrojmë eksperiencë të kënaqshme gjatë blerjeve tuaja në showroom-et tona (Zyrat Qëndrore & Magazinat: Autostrada Tiranë - Durrës, km 8).

Albaelettrica ka reputacion të rëndësishëm në treg duke asistuar çdo ditë ndërtuesit, pronarët e shtëpive, arkitektët dhe dizenjuesit në zgjedhjen e dekorit të përsosur të ndriçimit për shtëpitë dhe projektet e tyre. Ne ekspozojmë me qindra ndriçues në showroom-et tona, aksesorë ndriçimi etj.

Ne jemi krenarë për reputacionin tonë prej më shumë se dy dekadash, si partner i besueshëm biznesi me klientët dhe shpërndarësit tanë.

Ne ju ftojmë të vizitoni showroom-et tona dhe të zbuloni se çfarë Albaelettrica mund të bëjë për ju.

TOP