×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SISTEMET VRF R410A

Sistemi i rikuperimit të nxehtësisë XRV

Sistemi Individual XRV deri në 32 HP

Sistemi XRV | Kasetë me 8 drejtime 84×84

Sistemi XRV | Kanalor ajrim total i jashtem

Sistemi XRV Plus Mini deri në 6 HP

Sistemi Individual XRV deri në 22 HP

Sistemi XRV | Kanalor me presion mesatar

Sistemi XRV | Mural

Sistemi XRV Plus Mini deri në 12 HP

Sistemi XRV | Kasetë kompakte me 8 drejtime 60×60

Sistemi XRV | Kanalor me presion të lartë statik

Sistemi XRV | Tokësor/Tavanor

XRV System | Tokësor Inkaso
HFCU XRV-P

5 nivele fuqie: 2,20~5,60 kW. Jashtëzakonisht i qetë: vetëm 29 dB(A) (2,20~2,80 kW). Marrja e ajrit nga fundi. Valvul zgjerimi i integruar dhe kontroll elektronik. Kompaktësia maksimale për instalimin e montuar në rrafsh: vetëm 200 mm thellësi.

Sistemi XRV | Shkëmbyesi total i nxehtësisë
EHIN 304~404   EHIN 504~2004

Njësia e rikuperimit të nxehtësisë entalpi. Rigjenerues i energjisë gjatë shkëmbimit të nxehtësisë në dhoma. 7 nivele fuqie: 300~2000 m3/h. Ventilator DC inverter.

Sistemi XRV | EEV-KIT
HAHU 2-9 XRV-R   9-20   20-36   36-56

EEV-KIT ju mundëson lidhjen e drejtpërdrejt midis njësisë së trajtimit të ajrit me sistemet XRV. Këto komplete përbëhen nga një valvul zgjerimi dhe një kontroll elektronik për të menaxhuar rrjedhën e ftohësit drejt AHU: në këtë mënyrë, sistemet AHU mund të përdorin avantazhet e lidhura me teknologjinë XRV.
TOP