×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Ne bëjmë të mundur që sistemi juaj i automatizimit t’jua bëjë jetën
më të përshtatshme, më të sigurt dhe më argëtuese

HOME AUTOMATION

Përmirësim i jetesës dhe menaxhim i burimeve

Përfytyroni ndërsa kaloni portën e shtëpisë tuaj, dritat ndizen dhe ju urojnë mirëseardhjen në shtëpi. Sapo hyni brenda, dritat ndryshojnë për t'iu përshtatur humorit tuaj nëse jeni duke festuar me miqtë, keni një darkë romantike apo planifikoni një mbrëmje përpara televizorit me familjen. Kjo është Home Automation, e cila përmirëson jetën tuaj duke ju mbajtur të sigurtë, duke kursyer konsumin e energjisë dhe duke e kthyer shtëpinë tuaj në një lojë pas një dite të lodhshme pune.
Për më tepër, nëpërmjet një kompjuteri apo aparati celular, ju mund të komandoni pajisjet e shtëpisë suaj edhe kur jeni larg saj.
Përpos ambienteve të banimit, automatizimi sot ka marrë rëndësi edhe në ambiente e godina si shkolla, biznese, godina industriale, qendra tregtare, etj. Ne ofrojmë gjithçka për çdo standard dhe mënyrë jetese duke projektuar dhe realizuar gjithçka ju dëshironi falë një ekipi të specializuar i cili do t'ju udhëheqë në procesin e krijimit të Home Automation, duke e bërë ëndrrën tuaj realitet.
TOP