×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

ALBAELETTRICA NË "LIGHT + BUILDING"

18-23 MARS 2016, FRANKFURT, GJERMANI

Ky është panairi më i madh në botë për teknologjinë e shërbimeve të ndriçimit dhe ndërtimit.
Më shumë se 2.500 ekspozues marrin pjesë në Panairin e Frankfurtit Light + Building dhe pothuajse një në dy persona nga të 216,000 vizitorët e panairit, janë të huaj (që vijnë nga jashtë Gjermanisë). Grupet më të rëndësishme të vizitorëve janë arkitektë, projektues, planifikues, inxhinierë, industri shpërndarëse etj.
Çdo dy vjet, industria prezanton risitë e saj më të fundit në fushën e ndriçimit, inxhinierisë elektrike, automatizimit të ndërtesave, si dhe software për industrinë e ndërtimit në panairin më të madh në botë për arkitekturë dhe teknologji.

Ndriçimi
Light + Building është eventi më i madh në botë në fushën e ndriçimit. Prodhuesit paraqesin gjithë spektrin e teknologjisë së ndriçimit në të njëjtën kohë dhe vend, p.sh., ndriçues në një shumëllojshmëri të stileve - nga moderne te klasike -, ndriçues dhe llampa të të gjitha llojeve dhe për të gjitha aplikimet, si dhe një gamë të gjerë të komponentëve të ndriçimit dhe aksesorëve. Varieteti është gjithashtu një tipar dallues i ndriçimit të jashtëm – që nga ndriçuesit e shtyllave deri dritat dhe ndriçuesit e ndërtesave, e ndriçimit të rrugëve.

Burimi: http://light-building.messefrankfurt.com

AE


EVENTE

ARKITEKTËT TANË NË LICHTFORUM DORNBIRN

AUSTRI, 5-8 KORRIK 2015, ZUMTOBEL GROUP

AE


EVENTE

ALBAELETTRICA NË EUROLUCE 2014

Gjatë mesit të muajit Prill 2014, stafi ynë i projektimit të ndriçimit mori pjesë në EUROLUCE 2014, një panair ndërkombëtar ndriçimi, zhvilluar në Milano, Itali.

“Euroluce” prezanton një gamë të madhe të produkteve të cilësisë së lartë. Konceptuar fillimisht për t'iu përgjigjur kërkesës për ndriçim dekorativ, Panairi Ndërkombëtar i Ndriçimit ka rritur në mënyrë të vazhdueshme përfshirjen e sektorëve të tjerë të tillë si ndriçimin teknik, ndriçimin rrugor, burimet e dritës dhe sistemet e tyre të kontrollit, dhe tashmë është pikë kryesore referimi për sektorin e ndriçimit.

AE


EVENTE

TOP