×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Drita është një burim i pafund frymëzimi

ZGJIDHJE PËR NDRIÇIMIN

Arti i ndriçimit në jetën tuaj

Ne sjellim artin e ndriçimit në jetën tuaj duke i dhënë dritës artificiale të gjitha cilësitë natyrale të dritëhijeve, nuancave dhe ngjyrimeve në një riprodhim ideal të ndriçimit natyror. Ofrojmë zgjidhje ndriçimi industrial dhe profesional për çdo lloj ambienti; shtëpi, rezidenca, hotele, ndërtesa banimi, bare, dyqane, parqe, lulishte, fasada, rrugë, pishina, shatërvane e deri tek kërkesa më specifike.
Kushdo që do të eksperimentojë me dritën do të jetë i frymëzuar nga gama e gjerë e produkteve të markave më në zë në botë e ndërthurur me përkujdesjen tonë të plotë që nga ideimi e deri tek përfundimi i projektimit. Arkitektët dhe projektuesit tanë të ndriçimit janë të gatshëm në çdo kohë të realizojnë idetë më bashkëkohore të ndriçimit në investimet tuaja, cilado qofshin ato duke i veshur me emocionet pozitive që sjell drita.
TOP