×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Ne ofrojmë zgjidhje optimale

NETWORK SOLUTIONS

Përmirësojmë cilësinë e komunikimit dhe shpejtojmë progresin

Ne e bëjmë të thjeshtë për klientët tanë që të ndërtojnë dhe të menaxhojnë praninë e tyre në rrjet. Jemi përqëndruar në ndihmën që i japim bizneseve, eteve shtetërore apo publike, rrjeteve civile dhe industriale të përmbushin nevojat e tyre pë shpejtësinë dhe sigurinë e informacionit.
Aftësia krijuese dhe puna e palodhur e punonjësve tanë u ka mundësuar klientëve që, nëpërmjet zgjidhjeve profesionale për rrjetet LAN, të përmirësojnë dhe të rrisin efikasitetin në bizneset e tyre.
Materialet që ne ofrojmë si Fibra Optike, Kabllot LAN, Sistemet e Telefonisë, Panelet RACK, etj, ndihmojnë klientët tanë të ndërtojnë apo zgjerojnë aktivitetet e tyre duke përmirësuar cilësinë e komunikimit dhe përshpejtuar progresin.
TOP