×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM
TEMPLE SHOWROOMNDRIҪIMI I BRENDSHËM

TEMPLE SHOWROOM

Showroom-e ndriçimi të cilësisë më superiore, që i ofrojnë klientëve gamën më të madhe dhe më të veçantë të produkteve të ndriçimit dhe që i përshtaten çdo projekti.

Qëllimi ynë është që t’jua bëjmë zgjedhjen e ndriçimit të lehtë dhe të kënaqshme; stafi ynë me përvojë është këtu për t’ju këshilluar dhe ndihmuar me të gjitha pyetjet që mund të keni për ndriçimin.

Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", Qendra Alpas, Tiranë

TOP