×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM
1993 THEMELIMI
1996

 • Ambasada Amerikane - Tiranë
 • Banka "National Bank of Greece" - Tiranë
1997

 • Zyrat e OSCE - Tiranë
1998

 • Turistic Village - Golem
 • Harry Fultz Technical School - Tirana
1999

 • Korsia e taksive - Aeroporti Nënë Tereza - Tiranë
 • Bicap - Fabrikë këpucësh
2000

 • Autoriteti i Portit të Durrësit
 • Zyrat e Prokurorisë së Përgjithshme - Tiranë
 • TOP Albania Radio
 • Zyra e kryeministrit të Shqipërisë
2001

 • Hotel Butrinti - Sarandë
2002

 • Hotel Sheraton - Tiranë
2003

 • Salloni i BMW - Tiranë
2004

 • Përmirësimi dhe automatizimi i rrjetit të tensionit të mesëm për 52 Transformatorë
 • Selia e NATO - Prishtinë
 • Lulis Flour Mill - Tiranë
2006

 • Aeroporti i Kukësit
2007

 • Hidrocentrali i Komanit (rehabilitim)
 • Vesa Center - Tiranë
2008

 • Klinika mjekësore Diplomat - Tiranë
 • DM & S Center - Tiranë
 • Globe Center - Tiranë
 • Trikot - Shkodër
2009

 • Spitali Hygeia - Tiranë
 • Green Bazar - Podgoricë
 • Hidrocentrali i Lanabregas (rehabilitim)
 • Uji Mineral Trebeshina
2010

 • Titan - Antea Cement sh.a.
 • 2011

  • Jumbo, Neptun & Fashion Group Shops
  • Rolling Hill Village
  • Hicrocentrali i ASHTA
  • Sea Salt Albania
  2012

  • Jumbo QTU
  • Zyrat e grupit BALFIN
  • Banka VENETO, Elbasan
  • Zyrat qëndrore të PLUS Communications
  • Projekti i Kampusit të Universitetit të Tiranës
  • Ambasador II
  • Kompania ARMO Oil 20KV
  • Panelet e driver-ave të pompave, BANKERS
  • Zyrat e BANKERS
  • Aquila Liquori
  2013

  • Raiffeisen Bank Prishtinë, Kosovë
  • Mirëmbajtja e Autoritetit të Portit të Durrësit (në vazhdim)
  • Hotel Splendor, Dhërmi
  • Call Center Facile.it
  • Zyrat Albstar
  • SAR ‘OTEL
  • Magazinat Alglas
  • Porti i Shëngjinit
  • Hidrocentrali i Rrapunit
  • Kalata 10, Porti i Durrësit
  • Hidrocentrali i Vlushës
  • Zyrat e MEGA Distribution (në vazhdim)
  • Projekti i Kampusit të Universitetit të Tiranës
  • Rrjeti i kanalizimit të furnizimit me ujë, Bilisht
  • Hidrocentrali "Hidro Energy Pulita", Përmet
  • Hidrocentrali Trebisht
  2014

  • ENK Raiffeisen Bank Prishtinë, Kosovë
  • Zara
  • Bershka
  • Indetex TEG (instalime në tension të ulët)
  • Qendra dispeçer OST (në vazhdim)
  • Hidrocentrali i Tërnovës (në vazhdim)
  • Ambasador III (Sistemet TV-SAT dhe alarmet CO2)
  • Bankers Petrolium, Scada
  2015

  • Nënstacioni i Hidrocentralit Langaricë, RTU560
  • Nënstacioni i Tiranës Faza 1
  • Trajtimi dhe monitorimi i paneleve të grumbullimit të ujrave të zeza - Durrës
  • Scada
  • Trajtimi dhe monitorimi i paneleve të grumbullimit të ujrave të zeza - Kavajë
  • Scada Nishovë
  • Rinovimi i resortit Mak Albania
  • Trikot Shkodër, zgjerim
  2016

  • Millennium Business Center
  • Hidrocentrali i Rrapunit
  • Nënstacioni i Tiranës Faza 2
  • Sistemi i kontroll-monitorimit të 30 kabinave elektrike OSHE
  TANI
  TOP