×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

SISTEME FIKSIMI FRIULSIDER

Albaelettrica e specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, civile e industriale që prej vitit 1993, tashmë është distributor i produkteve të kompanisë italiane Friulsider S.p.A., e cila prodhon dhe shpërndan sistemet e fiksimit.
Kompania ofron upa për punime të rënda, upa metalike, kimike, elektrike, plasterboard, materiale termo sanitare dhe materiale fiksuese anti-intruzion; ngjitësa, vida betoni, shkumë poliuretani, spërkatësa teknik, mbështetësa për rafte dhe thumba, si dhe materiale fiksuese per izolim, shpim, etj.
Kompania gjithashtu siguron fiksime të mbulimit dhe veshjesh, vida vetë-shpuese, vida për korniza të dritareve, vida druri dhe lidhësa, vida dhe bulona të veshura me zink dhe çelik inoksi. Konsumatorët e Friulsider variojnë që nga ndërtimi, inxhinieria, industria mekanike si dhe zdrukthtaria.
Me mbi 50 vjet eksperiencë, Friulsider është një fabrikë fiksimi Made in Italy. Friulsider është lider botëror në fushën e tij, me një shpërndarje në mbi 30 shtete evropiane, mbulim komercial në mbi 70 vende në mbarë botën, me mbi 40% të shitjeve të eksporteve dhe një trend gjithnjë në rritje në sektorin territorial dhe atë të aplikimit.
Këto arritje të suksesshme vijnë si rezultat i sinergjisë midis kapacitetit të planifikimit / prodhimit dhe menaxhimit të marketingut, që synon fleksibilitetin maksimal të dizenjimit, produktit dhe shërbimit, për kënaqësinë e çdo konsumatori

KATEGORITE

Maximum flexibility of design, product and service, for the satisfaction of each customer.

  • UPA SIZMIKE
  • UPA NAJLONI
  • REZINE

SISTEME TE CERTIFIKUARA SIZMIKE

Friulsider ofron një gamë të gjerë të upave SIZMIKE për të përmbushur standardet më të fundit evropiane në lidhje me fiksimin nën veprime sizmike. Përkujdesi ndaj reagimit të ndërtesave dhe pjesëve të tyre kritike të sigurisë gjatë një tërmeti po rritet me shpejtësi në mbarë botën dhe kompanitë e ndërtimit dhe konsulentë të kësaj fushe po bëhen gjithnjë e më të vetëdijshëm për rëndësinë e madhe të kësaj çështje. Shqipëria është një vend tepër sizmik dhe Albaelettrica është si gjithmonë e para të vendosë standarte të reja

UPA SIZMIKE

Me një ofertë aktive të Friulsider, upave C1 dhe C2, të disponueshme në madhësi dhe materiale të ndryshme, Albaelettrica është partneri i përsosur për aplikimet sizmike të rrezikut të lartë

METAL I FORTE, I SIGURTE

Metal i fortë, i sigurt. Gama e Metaleve Friulsider do t'ju habisë me një sërë zgjidhjesh dhe idesh për aplikimet tuaja pa asnjë kompromis për cilësinë, çertifikimin dhe materialet.

UPA NAJLONI

Një zgjidhje për çdo aplikim - kjo është ajo që Friulsider ofron me gamën e gjerë të upave najloni me cilësi italiane. Nga upat e vogla universale në ato të kornizuara, Friulsider është zgjedhja e preferuar për të gjithë kategorinë DIY dhe përdoruesit profesionistë që kërkojnë zgjidhje të lehta, të sigurta dhe afatgjata.

FRIULSIDER, FABRIKA JUAJ E PAISJEVE TE FIKSIMIT

TOP