×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

REZIDENCIAL DHE KOMERCIAL R32

Monosplit | Kaiteki DC Inverter | Mural R32

KAITEKI është një kondicioner me pompë nxehtësie të heshtur që ofron komoditetin maksimal në të gjitha stinët. Kontrolloni lirshëm dhe intuitivisht rrjedhën e ajrit, duke i drejtuar grilat e shpërndarjes së ajrit horizontalisht dhe vertikalisht. Sistemi kujton cilësimin e fundit të bërë kur kondicioneri ndizet përsëri..

Monosplit | Arashi DC Inverter | Mural R32

Me ARASHI ju mund të thithni ajër më të shëndetshëm dhe më të pastër falë veprimit të kombinuar të llojeve të ndryshme të filtrave dhe pajisjeve dezinfektuese, duke garantuar cilësi të mirë të ajrit në shtëpinë tuaj.

Monosplit | Active Line DC Inverter | Mural R32

Monosplit | Kasetë kompakte 60×60 R32

Monosplit | Kasetë e hollë 84×84 R32

Monosplit | Kanalor me presion statik mesatarR32

Monosplit | Tokësor/Tavanor R32

Kombinimet e njëjta R32

Kombinimet e dyfishta janë kaseta e hollë, kanali me presion statik mesatar dhe dyshemeja/tavani i kombinuar me njësitë e jashtme prej 7.03, 10.55 dhe 14.07 kW.

Multisplit | Njësitë e jashtme R32
HCKU 471~531 Z2
HCKU 601~761 Z3
HCKU 810~1060 Z4

Klasa e efikasitetit të energjisë në modalitetin ftohje/ngrohje A++/A+ (6,15~7,91 kW). Gamë e gjerë funksionimi në modalitetin e ngrohjes deri në një temperaturë të jashtme prej -15°C, në modalitetin e ftohjes deri në një temperaturë të jashtme prej +50°C.

Multisplit | V-Design Plus DC Inverter | Mural R32
HKEMM 262-352 ZAL

Filtri Air Guardian: gjeneron më shumë se 3 milionë jone pozitivë dhe negativë për metër kub. Për frymëmarrjen e ajrit pa pluhur, alergjenë dhe ndotës. Efektet e dritës: drita blu kur është në ftohje ose drita e kuqe kur është në ngrohje. Ngjyra: Argjend i errët. Telekomanda e përfshirë si standard. Wi-Fi opsional.

Multisplit | Inazami DC Inverter | Mural R32
HKEMM 266-356 ZAL

Difuzion ajri me rrjedhje 3D. Filtri i shëndetit: eliminon substancat e dëmshme dhe siguron ajër të pastër dhe të pastër. Funksioni i heshtur i rregullueshëm. Funksioni kundër ngrirjes 8°C. Telekomanda e përfshirë si standard. Wi-Fi opsional.

Multisplit | Active Line DC Inverter | Mural R32
HKEU 203 ZL
HKEU 263-533-713 ZAL
HKEU 353 ZAL-1

Filtër me densitet të lartë. Funksioni i vetëpastrimit. Funksioni kundër ngrirjes 8°C. Telekomanda e përfshirë si standard. Wi-Fi opsional.

Multisplit | Kasetë kompakte 60×60 R32
HTFU 351~531 ZAL

Paneli TFP 200 ZA me 8 drejtime me difuzion ajri 360°. Paracaktuar për hyrjen e jashtme të ajrit. Pompa e shkarkimit të kondesimit e përfshirë me mundësinë e rritjes së shkarkimit deri në 750 mm nga lartësia më e ulët. Telekomanda e përfshirë si standard. Wi-Fi opsional.

Multisplit | Kanalor me presion statik mesatar R32
HUCU 351-531 ZAL

E përputhshme me sistemet Airzone. Pompë kullimi e kondensatës e përfshirë me mundësinë e ngritjes së shkarkimit deri në 750 mm nga lartësia më e ulët. Përfshihet njësea e komandimit. Wi-Fi opsional

Multisplit | Tavanor R32
HSFU 531 ZAL

Fleksibilitet i shkëlqyer instalimi. Funksion Turbo, për ngrohje dhe ftohje të shpejtë të dhomave. Telekomanda e përfshirë si standard. Wi-Fi opsional.
TOP