×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

PARTNERITETE STRATEGJIKE NDËRKOMBËTARE

Partneritetet tona na mundësojnë të zgjerojmë dhe thellojmë shtrirjen tonë, të rrisim bazën e klientëve dhe të hyjmë në tregje të reja.

Partnerë Ndërkombëtarë që ndajnë të njëjtat vlera dhe besime mbi rëndësinë e zhvillimit të biznesit.

Burimi i rritjes së qëndrueshme!

Partneritetet strategjike ndërkombëtare i kanë dhënë kompanisë tonë mundësinë për tu zhvilluar më tej.

Përveç rritjes së bazës tonë të klientëve, partneritetet ndërkombëtare kanë ndikuar që kompania jonë të ketë qasje në produkte e shërbime të reja, duke udhëhequr tregun e brendshëm dhe numrin e klientëve tanë të përhershëm.

PARTNERET
TANE

TOP