×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

KXZ I Pompë nxehtësie

features

Unit

KXZ MICRO COMPACT

Specs

4-6HP (12.1~15.5 kW)

 • Efikasiteti maksimal i energjisë: COP 3.91 (4HP).

 • Kompresor inverter DC i levizshëm në të gjitha njësitë.

 • Ventilatorët e motorit inverter DC.

 • 4 nivele të zhurmave ne 'silent mode'.

 • Sistemi i ri i ftohjes PCB.

 • Mundësia e lidhjes së njësive të brendshme 1.5 kW.

 • Sistemi i ri për menaxhimin e prioriteteve të njësive të brendshme.

 • Funksioni i sigurisë së pompës.

Unit

KXZM MICRO LARGE CONNECTION

 • 1 kompresor inverter DC (8~12HP).

 • Ndarje tepër e madhe: deri në 510 m në total dhe me një distancë maksimale midis O.U. dhe I.U. më shumë se 160 m.

Specs

8~12HP (22.4~33.5 kW)

Unit

KXZ MICRO SMART

Specs

8~10HP (22.4~28.0 kW)

 • Efikasiteti maksimal i energjisë: COP 4.67 (8HP).

 • Kompresorë me inverter DC.

 • Ndarje tepër e madhe: deri në 150 m në total dhe me një distancë maksimale midis O.U. dhe I.U. më shumë se 120 m.

 • Kontrolli i shpejtësisë së kompresorit.

Unit

KXZX Hi-COP

 • Efikasiteti maksimal i energjisë: COP 4.61 (10HP).

 • Kompresorë me inverter DC.

 • Ndarje tepër e madhe: deri në 1000 m në total dhe me një distancë maksimale midis O.U. dhe I.U më shumë se 160 m.

 • Efikasitet i lartë.

 • Konsumi i reduktuar.

 • Kursim i lartë i energjisë.

Specs

8~36HP (22.4~67.0 kW)

TOP