×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

VRF | Kanalor me presion te ulët dhe të mesëm

features

Inverter

VRF | Kanalor me presion te ulët dhe të mesëm

Specs

FDUM 22~160 KXE6F

  • WiFi opsional

  • 10 madhësi fuqie të ndryshme (2.20 ~ 16.00 kW)

  • Dizajn ultra kompakt: vetëm 28 cm lartësi

  • Opsionale UM-FL1EF (FDUM 22~56KXE6F), UM-FL2EF (FDUM 71~90KXE6F), UM-FL3EF (FDUM 112~160KXE6F)

  • Funksioni ESP: mirëmbajtja automatike e shpejtësisë së rrjedhës së ajrit

  • “Human sensor”: LB-KIT2

TOP