×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

VRF | Kanalor ajrim i jashtëm

features

Inverter

VRF | Kanalor ajrim i jashtëm

Specs

FDU 650~2400 FKXZE1

  • WiFi opsional

  • 4 madhësi fuqie (9.00 ~ 28.00 kW)

  • Kompaktësia maksimale: vetëm 28 cm(9.00~14.00 kW) dhe vetëm 37.9 cm (22.40~28.00 kW)

  • Presioni maksimal i ventilatorëve: 200 Pa

  • Funksioni automatik "ajri i jashtëm" për të kursyer energji kur temperatura e jashtme bie nën temperaturën e caktuar

  • Mund të lidhet me njësitë e jashtme 8~60HP përvec Micro Compact KXZ (4~6HP) dhe KXZ Smart

  • “Human sensor”: LB-KIT2

TOP