×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

KXZR – Rikuperim i nxehtësise

features

Unit

KXZR 3 PIPES

Specs

8~60HP (22.4~168.0 kW)

  • Efikasiteti maksimal i energjisë: COP 4.85.

  • Njësitë përdorin një kompresor inverter DC me shumë porta me mbështjellje elektrike të përqendruar.

  • Ndarje tepër e madhe : deri në 1000 m në total dhe me një distancë maksimale midis O.U. dhe I.U më shumë se 160 m.

Unit

KXZR Hi-COP

  • Efikasiteti maksimal i energjisë: COP 4.87.

  • Njësitë përdorin një kompresor inverter DC me shumë porta me mbështjellje elektrike të përqendruar.

  • Ndarje tepër e madhe : deri në 1000 m në total dhe me një distancë maksimale midis O.U. dhe I.U më shumë se 160 m.

Specs

16~36HP (45.0~100.0 kW)

Njësite e Jashtme Tabela e të Dhënave

OUTDOOR UNIT

* FDCH 335 KXE6-K

* FDCH 400 KXE6

* FDCH 450 KXE6

** FDCH 504 KXE6

** FDCH 560 KXE6

** FDCH 560 KXE6-K

** FDCH 615 KXE6

** FDCH 680 KXE6

*** FDCH 735 KXE6

*** FDCH 800 KXE6

*** FDCH 850 KXE6

*** FDCH 900 KXE6

**** FDCH 960 KXE6

**** FDCH 1010 KXE6

**** FDCH 1065 KXE6

**** FDCH 1130 KXE6

**** FDCH 1180 KXE6

**** FDCH 1235 KXE6

**** FDCH 1300 KXE6

**** FDCH 1360 KXE6

HORSE POWER

12 HP

14 HP

16 HP

18 HP

20 HP

20 HP

22 HP

24 HP

26 HP

28 HP

30 HP

32 HP

34 HP

36 HP

38 HP

40 HP

42 HP

44 HP

46 HP

48 HP

kW POWER

33.5 kW

40.0 kW

45.0 kW

50.4 kW

56,0 kW

56,0 kW

61.5 kW

68.0 kW

73.5 kW

80.0 kW

85.0 kW

90.0 kW

96.0 kW

101.0 kW

106.5 kW

113.0 kW

118.0 kW

123.5 kW

130.0 kW

136 kW

MAX. NR. OF CONNECTABLE INDOOR UNITS

30

27

30

32

35

35

37

43

46

50

54

57

61

59

62

66

69

72

76

80

POWER OF THE I.U. CAN BE CONNECTED (%)

150%

150%

150%

140%

140%

140%

140%

140%

140%

140%

140%

140%

140%

130%

130%

130%

130%

130%

130%

130%

TOP