×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Ndarës i Ajrit – KXZR me 3 Tuba

features

Inverter

Ndarës i Ajrit – KXZR me 3 Tuba

Specs

PFD 1124-E, 1804-E, 2804-E, 1124X4-E

  • I projektuar dhe prodhuar në laboratorët e specializuar të kërkimit të Mitsubishi Heavy Industries, ndarësi i ajrit PFD tani mundëson që të gjitha njësitë e brendshme të integrohen në një rrjet klimatizimi, të kalojnë nga modaliteti i ftohjes në modalitetin e ngrohjes ose anasjelltas, ndërsa i gjithë sistemi mbetet funksional duke parandaluar kështu cikle të kushtueshme të ndezjes dhe fikjes së energjisë. Në rast të konvertimit nga modaliteti i ftohjes në modalitetin e ngrohjes dhe anasjelltas, duke kombinuar thjesht njësinë e brendshme dhe kutinë PFD, niveli i zhurmave zvogëlohet, falë mbylljes së kompresorit i cili megjithatë nuk çon në ulje të kapacitetit. Rreziku i rrjedhjeve të ftohësit zvogëlohet duke ndryshuar modalitetin midis tubacionit të ftohësit dhe kutisë PFD.

TOP