×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

VRF | Mural

features

Inverter

VRF | Mural

Specs

FDK 15~90 KXZE1

  • WiFi opsional

  • 8 madhësi fuqie të ndryshme (1.50 ~ 9.00 kW)

  • Dizajn i thjeshtë, modern për integrim pa probleme në çdo mjedis (1.50~5.60 kW)

  • Kompaktësia maksimale: vetëm 23 cm në brëndesi (1.50~5.60 kW models)

  • Mirëmbajtja dhe pastrim komod falë panelit të përparmë lehtësisht i lëvizshëm

  • “Human sensor”: LB-KIT2

TOP