×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

VRF | Kanalor me presion të lartë

features

Inverter

VRF | Kanalor me presion të lartë

Specs

FDU 45~160 KXE6F; FDU 224~280 KXZE1

  • WiFi opsional

  • 9 madhësi fuqie të ndryshme (4.50 ~ 28.00 kW)

  • Njësitë me rikuperim të pasmë

  • 100 ~ 200 Pa koka për modelet nga 4.50 deri 16.00 kW dhe vetëm 200 Pa për modelet nga 22.40 deri 28.00 kW

  • Kompaktësia maksimale: vetëm 28 cm (modelet nga 4.50 deri 16.00 kW) dhe 37.9 cm high (modelet 22.40 dhe 28.00 kW)

  • Pompë e integruar e shkarkimit dhe kondesimit për modelet nga 4.50 deri 16.00 kW

  • “Human sensor”: LB-KIT2

TOP