×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

VRF | Kasetë 60×60

features

Inverter

VRF | Kasetë 60×60

Specs

FDTC 15-56 KXZE1

  • WiFi opsional

  • 9 madhësi fuqie të ndryshme(1.50 ~ 5.60 kW)

  • Ideale për aplikime komerciale: kaseta bëhet e padukshme sepse është plotësisht e integruar në tavan

  • Kapakë të lëvizshëm në të 4 drejtimet për instalim sa më të lehtë

  • Kontroll individual i lëvizjes së fletëve

  • Paneli anti-draft: kontroll fleksibël i përplasjes për FDT (opsionale)

  • Përfshihet edhe “Human Sensor”: LB-TC-5W-E

  • Pompa e shkarkimit dhe kondensimit si standard: rrit kondensimin deri në 850 mm nga paneli

TOP