×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

VRF | Tokësor

features

Inverter

VRF | Tokësor

Specs

FDFW 28~56 KXE6F

  • WiFi opsional

  • 3 nivele fuqie (2.80 ~ 5.60 kW)

  • Shpërndarja e ajrit veçanërisht e gjerë dhe uniforme

  • Kompaktësia maksimale: 23.8 cm në brendësi

  • Instalim i shpejtë dhe i lehtë, falë një peshe neto prej vetëm 19 kg (modeli 2.80 kW)

  • Pajisja e komandimit me infra te kuqe RCN-FW-E2(opsionale)

TOP