×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

LAJMET E FUNDIT

Friday, 11 September 2015 / Publikuar në Lajme, Sektori i ndriçimit
Me kënaqësi ju informojmë per bashkëpunimin e ri me kompaninë “Lightyears”. Ky partneritet do të zgjerojë portofolin e produkteve tona me element të rëndësishëm. Lightyears zhvillon dhe prodhon ndriçues me cilësi të lartë për tregun profesional dhe privat të konsumit. Në bashkëpunim të ngushtë me disa nga projektuesit dhe arkitektët më të mirë në botë,
Thursday, 10 September 2015 / Publikuar në Lajme, Sektori i ndriçimit
Albaelettrica nis një partneritet të ri me “Molto Luce”, me qëllimin që të zhvillohet edhe më tej si lider i vërtetë në industrinë e ndriçimit. “Molto Luce” është një kompani, pasioni i së cilës i referohet gjithmonë ndriçimit që nga themelimi i saj në vitin 1981. Është atmosfera e mrekullueshme e ndriçimit që krijon një
Thursday, 03 September 2015 / Publikuar në Lajme, Sektori i ndriçimit
Në vijim të partneriteteve të rëndësishme me kompani lider në fushën e ndriçimit, “Albaelettrica” është e lumtur të prezantojë për tregun, bashkëpunimin e ri me “Foscarini” dhe “Diesel with Foscarini” Foscarini është një kompani italiane projektuese e ndriçimit dekorativ që sjell një koleksion inovativ të mbi 60 modeleve të ideuara nga më shume se 30

FACEBOOK

12000 +

INSTAGRAM

400 +

LINKED IN

100 +

YOUTUBE

10 +

PINTEREST

500 +
TOP