×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

LAJMET E FUNDIT

Saturday, 17 December 2016 / Publikuar në Lajme
E themeluar në vitin 1993, Albaelettrica ka krijuar reputacion të lartë në projektime inovative dhe cilësi superiore të produkteve që ofron duke vendosur një standard të përsosmërisë për të gjithë industrinë e ndriçimit. Në vjeshtën e vitit 2015, Albaelettrica hapi me sukses showroom-et Temple, në një nga bulevardët kryesorë në Tiranë, duke prezantuar koleksionet më
Thursday, 15 December 2016 / Publikuar në Lajme
Albaelettrica dha kontributin e saj në projektin e Bashkisë së Kryeqytetit, për rikonstruktimin e kopshteve të Tiranës. Me dëshirën që fëmijët të kenë ambiente të denja, të ngrohta dhe kushte komode e cilësore, dhe në përputhshmëri me vizionin tonë për përgjegjshmëri sociale, kompania jonë u fokusua tek ajo pjesë e komunitetit që ka prioritet: fëmijët
Sunday, 29 May 2016 / Publikuar në Lajme, Sektori elektrik
Në datat 20-22 Maj 2016 u zhvillua “Olimpiada e Aftësive 2016” si projekt i panairit të Shkollave dhe Aftësive Profesionale, iniciativë kjo e Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë me mbështetjen e UNDP dhe Ambasadës Zviceriane. Gjatë ditëve të panairit u programuan edhe Olimpiada në kompetenca të ndryshme profesionale mes të cilave edhe ajo në
Wednesday, 04 May 2016 / Publikuar në Lajme
Albaelettrica ishte mes 50 kompanive të njohura të cilat morën pjesë në panairin e 3-të të karrierës organizuar nga Universiteti Epoka më 26 prill, 2016. Ne, intervistuam të sapo-diplomuar në kërkim të një vendi pune dhe studentë të cilët ishin të interesuar për mundësi praktike në kompaninë tonë. Panairi filloi me një fjalim përshëndetës nga

FACEBOOK

12000 +

INSTAGRAM

400 +

LINKED IN

100 +

YOUTUBE

10 +

PINTEREST

500 +
TOP