×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

LAJMET E FUNDIT

Monday, 28 March 2016 / Publikuar në Lajme, Power Tools
Kemi kënaqësinë t’ju informojmë që kompania jone, e cila  operon në tregun shqiptar prej më shumë se 20 vitesh, ofron tashmë për herë të parë për tregun vendas, marketimin e veglave të punës nga Milwaukee. Milwaukee, kompani Amerikane, prej 85 vitesh udhëheq industrinë e prodhimit të veglave profesionale të punës dhe aksesorëve. Me performance të
Wednesday, 25 November 2015 / Publikuar në Lajme, Sektori i ndriçimit
Projektuar nga arkitekti Italian Ettore Tricarico, showroom-et e reja mishërojne harmoninë midis ndiçimit arkitekturor dekorativ dhe atij elegant. Hapesira do t’u ofrojë arkitektëve, ndërtuesëve dhe individëve konsumatorë, vendin e duhur për projektet e tyre. Showroom-et e reja janë të vendosura në dy ambjente të veçanta për ndriçim të brendshëm dhe të jashtëm. Showroom-et “Temple” kombinojnë
Tuesday, 15 September 2015 / Publikuar në Lajme, Sektori i ndriçimit
Karman është një kompani italiane e specializuar në ndriçimin e ambjenteve të brendshme dhe të jashtme. Inspirimi i dizenjuesëve dhe komunikimi i mirë i brandit që ndonjëherë shfaqet provokues e ironik, kontribuojnë që Karman të jetë një brand unik dhe i mrekullueshëm.  E tërhequr nga materiale të llojeve të ndryshme, Karman me koleksionet e produkteve
Monday, 14 September 2015 / Publikuar në Lajme, Sektori i ndriçimit
“Marset” është emri i ri në vijim të partneriteteve të rëndësishme të “Albaelettrica” me kompani lider në fushën e ndriçimit. Marset është më shumë se ndriçuesit që ofron: Marset kujdeset për dritën, për nuancat dhe efektet e saj të ndryshme, në mënyrë që të krijojë atmosferë të veçantë dhe të përmirësojë cilësinë e jetës së

FACEBOOK

12000 +

INSTAGRAM

400 +

LINKED IN

100 +

YOUTUBE

10 +

PINTEREST

500 +
TOP