×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Workshop: Drita dhe Arkitektura
Drita si një nga faktorët më të rëndësishëm në arkitekturë

Të enjten, në datën 23 mars 2017, Albaelettrica zhvilloi një workshop me studentët e Masterit në Arkitekturë të Universitetit Epoka; një ftesë e Assoc. Prof. Dr. Sokol Dervishi, Shef i Departamentit të Arkitekturës në Universitetin Epoka.

Përgatitur dhe prezantuar nga Adela Terpo, sesioni përfshiu edhe shembuj mbi projektimin e ndriçimit dhe ndriçuesëve, pyetje & përgjigje etj. Adela është arkitekte në fushën e ndriçimit, dhe prej më shumë se 7 vjetësh punon të krijijojë atmosferë unike ndriçimi për të transformuar sa më mirë hapësirën. Puna e saj në këtë kompani përfshin një gamë të gjerë projektesh në fushën rezidenciale, atë të korporatave etj.

Studentët (arkitektët e ardhshëm), mësuan më shumë në lidhje me potencialin dhe vlerat e Albaelettrica-s në treg, nëpërmjet një prezantimi të vënë në dispozicion nga Genta Druga, Menaxhere e Marketingut të kompanisë.

Albaelettrica – Ne Vendosim Standartet

[rev_slider alias=”Workshop Epok”]

TOP