×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Albaelettrica është partner zyrtar i LEDVANCE për Shqipërinë dhe Kosovën

LEDVANCE është një kompani globale e ndriçimit inovativ dhe produkteve smart. Kompania doli në treg nga biznesi klasik i ndriçimit OSRAM dhe kombinon ndriçimin tradicional me teknologjinë moderne të ndriçimit.

LEDVANCE në fokus të vet ka konsumatorin dhe angazhimin për cilësi sa më të lartë në të gjitha proceset me misionin: të sjelli progres në fushën e ndriçimit.

Na kontaktoni për më shumë detaje:
info@albaelettrica.al

TOP