×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Trajnim nga Milwaukee

Albaelettrica prej më shumë se një viti, ofron për tregun vendas dhe atë në Kosovë, vegla profesionale pune nga Milwaukee. Milwaukee, kompani Amerikane, udhëheq industrinë e prodhimit të veglave profesionale të punës, aksesorëve etj.

Ditën e martë, Nikolaus Kinne, inxhinier nga kompania Milwaukee (application engineer), zhvilloi një trajnim (sales force team) në ambjentet e kompanisë tonë, për stafin dhe klientët tanë.

Diskutimet në pjesën e parë të trajnimit u përqëndruan mbi avantazhet e veglave profesionale Milwaukee ndaj konkurrencës, produktet e reja që po lançohen dhe që do të lançohen së shpejti, zgjidhjet që Milwaukee ofron për aplikacione të ndryshme; platforma One Key, platforma Fuel etj.

Albaelettrica synon përdoruesit e veglave profesionale të punës duke ofruar tashmë një gamë të gjerë të:

  • Platformës me korrent

  • Platformës me bateri

  • Aksesorëve

Trajnimi vijoi me testime (në kohë reale) në ambjentet e jashtme të kompanisë për të demonstruar dhe matur forcën, kohëzgjatjen, cilësinë, fuqinë dhe performancën e pajisjeve Milwaukee.

Për detaje në lidhje me veglat e punës Milwaukee kontaktoni:

Olsban Janaqi
Cel.: +355 69 70 58 003
o.janaqi@albaelettrica.al

[rev_slider alias=”milwaukee 1″]

TOP