×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Bashkëpunimi i ri i Albaelettrica me JUMO

Albaelettrica, lider në industrinë elektrike në vend, së fundmi ka nisur një bashkëpunim të ri me kompaninë Gjermane JUMO GmbH & Co. KG, në fushën e produkteve të matjes dhe kontrollit.

JUMO GmbH & Co. KG ofron produkte inovative të teknologjisë së lartë në fushën e matjes, kontrollit dhe teknologjisë së automatizimit.

Gama e gjerë e ofruar, përfshin të gjithë zinxhirin e sistemit të matjes që nga sensorët deri në zgjidhje të automatizuara për matjen e temperaturës, presionit, analizën e lëngjeve, rrjedhjes, nivelit, lagështisë, etj.

Sot, kompania renditet ndër prodhuesit kryesorë përsa i përket sensorëve industriale. Dallohet për nivelin e lartë të inovacionit, dhe gamës së gjerë të produkteve. Këta faktorë mundësojnë përmbushjen e kërkesave të tregut në mënyrë të shpejtë dhe me fleksibilitet.

Na kontaktoni për më shumë detaje në lidhje me produktet:

Julian Miraka

Sales Manager

Measuring and Control Equipment

Cel: + 355 68 60 46 973

j.miraka@albaelettrica.al

TOP