×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

E-TREK

x-plör unisex

Transmisioni

Zinxhiri i biçikletave elektronike speciale KMC

Bateria

Bateria EVE cells 48V, FIVE

Bateria ekstra e gjatë

768 Wh | 48 V - 16 Ah | 4,2 kg | 6 h

Autonomia maksimale

120 km

Proff

Pesha (pa bateri)

24 kg

Rrotat

Linja e performancës 28' x 2,15' Schwalbe Marathon Almotion

GPS opsional

Konfigurim manual

Frenat

Frena e diskut hidraulike e përparme dhe e pasme Shimano 180 mm

€ 3.820

Bateria Extra e Gjatë
16Ah - 48V - 768 Wh

  • Për modelet e tjera ETREK klikoni më poshtë

URBAN

Urban Bike Icon

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Bateria

Bateri Lithium-Ion të pajisura me pila Samsung 48V

Bateria e gjatë

417 Wh | 48 V - 8,7 Ah | 3 kg | 5h

Bateria ekstra e gjatë

504 Wh | 48 V - 10,5 Ah | 3 kg | 6,5h

Proff

Pesha (pa bateri)

24 kg

Rrotat

Linja e performancës Schwalbe Road Cruiser 28“ x 1,60“

Autonomia maksimale

140 km

Frenat

Frena e diskut hidraulike e përparme dhe e pasme

€ 3.150

Bateria Extra e Gjatë
Extralong 10.5Ah - 48V - 504 Wh

  • Për modelet e tjera URBAN klikoni më poshtë

FAT 20”

Next Sport

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Bateria

Bateri të pajisura me pila EVE Samsung 48V

Bateria e gjatë

557 Wh | 48 V - 11,6 Ah | 3 kg | 6h

Bateria ekstra e gjatë

672 Wh | 48 V - 14 Ah | 3 kg | 8h

Madhësia kur paloset

108x60x85 cm

Proff

Autonomia maksimale

100 km

Pesha (pa bateri

26 kg

Rrotat

20'' x 4'' knobby CST

Frenat

Frena e diskut hidraulike e përparme dhe e pasme 180 mm

€ 2.855

Bateria Ekstra e Gjatë
Extralong 14Ah - 48V - 672 Wh

  • Për modelet e tjera FAT 20” klikoni më poshtë

COMPACT

Gotham

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Bateria

Bateri të pajisura me pila BAK Samsung 36V

Bateria Mesatare

313 Wh | 36 V - 8,7 Ah | 3 kg | 5h

Sensori i pedalimit

Sensori i integruar i shpejtësisë

Proff

Autonomia maksimale

50 km

Pesha (pa bateri)

20 kg

Rrotat

20'' x 1,95''

Frenat

Frenat 'V' e përparme dhe e pasme

€ 1.585

Bateria Mesatare
8.7Ah - 36V - 313 Wh

  • Për modelet e tjera COMPACT” klikoni më poshtë

TOP