×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Urban Bike Man Icon

Lëvizja me biçikletë nuk ka qenë kurrë kaq në modë!

Lëvizja në qytet me një biçikletë elektrike nuk ka qenë kurrë kaq në modë. Versioni ICON Urban Man është jashtëzakonisht elegante me shasinë e saj të karakterizuar nga dizajni tetëkëndor, e përsosur në linjën e saj falë baterisë së integruar. Zgjidhje teknologjike më të fundit me motor qendror F90 FIVE 48V: e heshtur dhe e pajisur me fuqi të jashtëzakonshme. F90 48V jep energji për t'u përballur me pjerrësi deri në 30%. Kutia e ingranazhit Shimano Alfine e integruar ju sjell finesë dhe përsosmëri në funksionim .

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Autonomia maksimale

140 km

Bateria

Samsung Cells 48 V

Pesha (pa bateri)

24 kg

Bateria e gjatë

417 Wh | 48 V - 8,7 Ah | 3 kg | 5h

Rrotat

Schwalbe Road Cruiser 28“ x 1,60“

Extralong Battery

Bateria ekstra e gjatë

Frenat

Frena e diskut hidraulike e përparme dhe e pasme

€ 3.150

EXTRA-LONG BATTERY
Extralong 10.5Ah - 48V - 504 Wh

TOP