×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Gotham2

Kompakt për qytetin.

Zgjidhje perfekte për në trafik dhe korsitë e biçikletave në qytet!

GOTHAM2 është biçikleta elektrike e thjeshtë dhe kompakte për qendrat e qyteteve. Me një dizajn të lehtë dhe klasik. Motori i përparmë siguron lëvizshmëri të shkëlqyer në trafik dhe në korsitë e biçikletave në qytet.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Rrotat

20'' x 1,95''

Bateria

Samsung/BAK 36V cells, FIVE

Pesha (PA BATERI)

20 kg

Bateria Mesatare

313 Wh | 36 V - 8,7 Ah | 3 kg | 5h

Frenat

Frenat 'V' e përparme dhe e pasme

Autonomia maksimale

50 km

Ekrani

Njësia e kontrollit shumëfunksional LED: 5 nivele të asistencës së motorit dhe pajisjes për nisjen komode

€ 1.585

MEDIUM BATTERY
Medium 8.7Ah - 36V - 313 W

E-bit S

Biçikleta intermodale e palosshme.

Për udhëtime të shkurtra dhe mesatare!

E-BIT S është simboli i segmentit intermodal të WAYEL, i krijuar nga sinteza midis komoditetit, elektronikës dhe personalizimit. Në vetëm 30 sekonda dhe 3 lëvizje (4 nëse pedale palosen), E-BIT S reduktohet në një hapësirën minimale. Mund të vendoset ne karrocën e rehatshme duke te shoqëruar kudo që shkon.

Transmisioni

Rrip transmisioni

Rrotat

16'' x 1,5''

Bateria

Samsung cells 36V

Pesha (PA BATERI)

13,4 kg

Bateria e gjatë

417 Wh | 36 V - 11,6 Ah | 2,3 kg | 5h

Frenat

Frenat 'V' e përparme dhe e pasme

Autonomia maksimale

65 km

Ekrani

Njësia e kontrollit shumëfunksional LED: 3 nivele të asistencës së motorit dhe pajisjes për nisjen komode

€ 1.540

LONG BATTERY
11.6Ah - 36V - 417 Wh

TOP