×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

x-plör man

SUV i bicikletave elektrike

X-plör man është i pajisur me një motor të fuqishëm FIVE F110 për të shkuar atje ku të tjerët nuk munden, një bateri e madhe që siguron udhëtime të gjata, një dizajn tërheqës dhe komponentë të cilësisë më të lartë. Ekrani është i madh, shala është e përkryer për ata që kërkojnë rehati dhe performancë. Bllokimi i integruar me Abus, frenat Shimano dhe marshi plotësojnë një paketë shumë të pasur. Dilni për udhëtime të gjata çdo ditë me baterinë 768 Wh. X-plör është SUV i biçikletave elektrike.

Transmisioni

Zinxhiri i biçikletave elektronike speciale KMC

Pesha (pa bateri)

24 kg

Bateria

EVE cells 48V, FIVE

Rrotat

28' x 2,15' Schwalbe Marathon Almotion

Bateria ekstra e gjatë

768 Wh | 48 V - 16 Ah | 4,2 kg | 6 h

GPS opsional

Konfigurim manual

Autonomia maksimale

120 km

Frenat

Frena e diskut hidraulike e përparme dhe e pasme Shimano 180 mm

€ 3.820

EXTRA-LONG BATTERY
16Ah - 48V - 768 Wh

TOP