×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

Next+ Offroad

Biçikleta elektrike magjepsëse dhe sportive.

Next+ Offroad kombinon bukurinë dhe guximin!

Falë dizajnit të tij, NEXT+ OFFROAD kombinon bukurinë me guximin. Një formë unike, nga e cila askush nuk mund t'i heqë sytë. Zemra e NEXT+ OFFROAD është motori i fuqishëm FIVE F90, i balancuar në terren të sheshtë dhe agresiv kur bëhet fjalë për ngjitjet. Ka diskfrena hidraulike të përparme dhe të pasme, gjithashtu piruni i përparmë ju lejon të lëvizni në terrene të ashpra. Gomat knobby janë të përshtatura për argëtim në sipërfaqe të buta. Dritat led dhe shala nga Selle Bassano kompletojnë pajisjet.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Bateria ekstra e gjatë

672 Wh | 48 V - 14 Ah | 3 kg | 8h

Madhësia kur paloset

108x60x85 cm

Autonomia maksimale

100 km

Bateria

Samsung/EVE cells 48V, FIVE

Rrotat

20” x 4” knobby CST

Bateria e gjatë

557 Wh | 48 V - 11,6 Ah | 3 kg | 6h

Pesha (PA BATERI)

26 kg

€ 2.720

EXTRALONG BATTERY
Extralong 14Ah - 48V - 672 Wh

NEXT+

Argëtohu dhe ndjehu komod!

Një biçikletë elektrike cilësore!

NEXT+ është gjenerata e re e linjës së biçikletave elektrike FAT. Krijuar për t'u argëtuar dhe për kënaqësinë vizuale: korniza është e palosshme dhe rrotat 20" x 4", me një diameter të gjerë dhe me pulla, së bashku me amorizatorin e përparmë të pirunit , garantojnë rehati dhe stabilitet në rrugët urbane. Motori qendror FIVE F90 48V, diskfrena e dyfishtë hidraulike dhe veçori të cilësisë së lartë si: ekrani 3,5 inç, dritat e dyfishta LED dhe shalë ergonomike për një biçikletë elektrike të nivelit të lartë.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Bateria ekstra e gjatë

672 Wh | 48 V - 14 Ah | 3 kg | 8h

Madhësia kur paloset

108x60x85 cm

Autonomia maksimale

100 km

Bateria

Samsung/EVE cells 48V, FIVE

Rrotat

20” x 4” goma te gjera VeeTire / Kenda

Bateria e gjatë

557 Wh | 48 V - 11,6 Ah | 3 kg | 6h

Pesha (PA BATERI)

26 kg

€ 2.720

EXTRALONG BATTERY
Extralong 14Ah - 48V - 672 Wh

NEXT

Një biçikletë e palosshme dhe elegante.

E rehatshme, e qëndrueshme dhe e përshtatshme për çdo rrugë të qytetit!

NEXT, e palosshme dhe me goma te gjera, ndryshe nga motra e saj më e madhe është e pajisur me një motor të pasëm FIVE 48V. Së bashku me kutinë e shpejtësisë Shimano me 7 nivele shpejtësie dhe rrotat e gjera, ky version 'i lehtë' nuk është më pak elegant dhe agresiv, dhe mbi të gjitha i kompletuar me karakteristika që garantojnë rehati, siguri dhe argëtim.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Bateria ekstra e gjatë

672 Wh | 48 V - 14 Ah | 3 kg | 8h

Madhësia kur paloset

108x60x85 cm

Autonomia maksimale

90 km

Bateria

Samsung/EVE cells 48V, FIVE

Rrotat

20” x 4” VeeTire / Kenda

Bateria e gjatë

557 Wh | 48 V - 11,6 Ah | 3 kg | 6h

Pesha (PA BATERI)

25 kg

€ 2.220

EXTRALONG BATTERY
Extralong 14Ah - 48V - 672 Wh

HELLO!

Argëtim jashtë rruge, në fshat dhe në qytet.

E rehatshme, e qëndrueshme dhe e përshtatshme për çdo rrugë të qytetit!

HELLO! është një biçikletë për të gjitha terrenet, e krijuar posaçërisht për udhëtime në terrene të vështira, por ia vlen edhe në qytete. Kur terreni bëhet i vështirë, nuk do t'ju duhet të keni më frikë as nga vrimat dhe as nga asfalti i rrëshqitshëm me gomat Kenda Kraze 4" të gjera. HELLO! është e pajisur me një motor FIVE F90 250W dhe një bateri 48V për udhetim të gjatë; dritat LED të përparme dhe të pasme; dhe frenat e diskut hidraulike.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Frenat

Diskfrene hidraulike e përparme dhe e pasme

Madhësia kur paloset

101x50x80 cm

Autonomia maksimale

90 km

Bateria

EVE cells 48V, FIVE

Rrotat

20” x 4” wide tread tires Kenda Kraze

Long-Plus Bateri

614 Wh | 48 V - 12,8 Ah | 3,7 kg | 7h

Pesha (PA BATERI)

29 kg

€ 2.815

LONG-PLUS BATTERY
Long-Plus 12.8Ah - 48V - 614 Wh

eBig 48V

Goma të gjera 20 inç për argëtim maksimal jashtë rruge.

Argëtimi nuk mbaron kurrë me eBig 48V!

Argëtimi nuk mbaron kurrë me eBig 48V, biçikleta elektrike me goma të gjera me më shumë fuqi falë baterisë 696 Wh. Biçikleta elektrike ruan shkathtësinë dhe transportueshmërinë e një biçiklete të palosshme. Stabilitet dhe qasje maksimale në rrugë falë gomave inovative DSI të gjera 4'' që sigurojnë përdorim të përsosur dhe komod në çdo lloj rruge urbane. Amortizatori i lëvizshëm i pirunit dhe motori i fuqishëm i pasmë ju japin argëtim dhe qënrim maksimal në rrugë.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Frenat

Diskfrene mekanike e përparme

Madhësia kur paloset

95x50x75 cm

Autonomia maksimale

95 km

Bateria

Samsung/BAK cells 48V, FIVE

Rrotat

20'' x 4'' wide tread tires DSI

Bateria ekstra e gjatë

696 Wh | 48 V - 14,5 Ah | 4 kg | 6,5h

Pesha (PA BATERI)

26 kg

€ 1.980

EXTRALONG BATTERY
Extralong 14.5Ah - 48V - 696 Wh

eBig

Goma të gjera 20 inç për argëtim maksimal jashtë rruge.

Gjenerata e dytë e eBig

Ebig është biçikleta e parë me goma të gjera që ju çon nëpër qytet me argëtim. Garanton stabilitet dhe qasje maksimale në rrugë falë gomave inovative të gjera 4'' që sigurojnë përdorim të përsosur dhe komod në çdo lloj rruge urbane. Amortizatori i lëvizshëm i pirunit dhe motori i fuqishëm i pasmë ju japin argëtim dhe siguri maksimale në rrugë.

Transmisioni

Zinxhiri KMC

Frenat

Diskfrene mekanike e perparme

Madhësia kur paloset

95x50x75 cm

Autonomia maksimale

75 km

Bateria

Cells 36V

Rrotat

20'' x 4'' wide tread tyres VeeTire

Bateria ekstra e gjatë

468 Wh | 36 V - 13 Ah | 4 kg | 6,5h

Pesha (PA BATERI)

26 kg

€ 1.765

EXTRALONG BATTERY
Extralong 13Ah - 36V - 468 Wh

TOP