×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

NGROHËS MURAL DHE THARËS PËR PESHQIRË

Ngrohësit elektrikë

  • Intensiteti maksimal i thithur: 8.7 A

  • Fuqia maksimale e thithur: 2000 W

  • Frekuenca: 50 Hz

  • Pesha: 2,45 Kg

  • Voltazhi: 230 V

  • Pjesa e përparme me material rëshirë termoplastike ABS V2

  • Pjesa anësore dhe e prapme prej polipropileni V0

  • Funksionim antifrizë, për të garantuar aktivizimin automatik të ngrohësit, sa herë që temperatura e ambientit bie nën +5°C

  • Elementi ngrohës me dy karakteristika output të selektueshme: 1000/2000 W, i mbrojtur nga një limitues manual termik

  • Switch me 3 pozicione: OFF/1000/2000 W

PRODUKTE TË NGJASHME

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS ME RREZE TË KUQE PËR BRENDA DHE JASHTË

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS MURAL DHE PORTATIV CALDOPRO PLUS 3000 M

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS ME RREZE INFRA TË KUQE
TOP