×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

NGROHËS ME RREZE INFRA TË KUQE

Ngrohësit elektrikë

 • Intensiteti maksimal i thithur: 7,8 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 1800 W

 • Frekuenca: 50/60 Hz

 • Pesha: 1,6 Kg

 • Tensioni: 230 V

 • Seksioni fundor i përbërë prej najloni termoplastik, ngjyrë gri

 • Korniza ballore: çelik i patinuar, ngjyrë argjendi; kornizë anësore, kuti bashkimi dhe fiksues mural: çelik i patinuar, ngjyrë gri

 • 3 shufra me rreze të kuqe, secila me fuqi 600 W

 • Kordë me çelës me kontroll on/off dhe përzgjedhës me tre opsione ngrohje (600/1200/1800 W)

 • Ngrohës mural me mbështetës standard dhe të rregullueshëm me kënd 22° në mënyrë që rrezet e kuqe të drejtohen direkt tek pika ku kërkohet ngrohja; i pajisur me vidhë sigurie për të bërë më të sigurt dhe të thjeshtë instalimin

DIMENSIONET

SHPJEGIME

 • Dimensioni A: 540 mm

 • Dimensioni B: 123 mm

 • Dimensioni C: 100 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS ME RREZE TË KUQE PËR BRENDA DHE JASHTË

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS MURAL DHE PORTATIV CALDOPRO PLUS 3000 M

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS MURAL DHE THARËS PËR PESHQIRË
TOP