×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

NGROHËS ME RREZE TË KUQE PËR BRENDA DHE JASHTË

Ngrohësit elektrikë

 • Intensiteti maksimal i thithur: 6,5 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 1500 W

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Pesha: 1,5 Kg

 • Tensioni: 230 V

 • Instalohet në mur ose tavan, horizontalisht ose vertikalisht, vendoset posaçërisht tek ato vende ku kërkohet shumë ngrohtësi

 • Grilat e përparme të përbëra prej alumini

 • Pjesët anësore me alumin të përzierë

 • Mbështetëse metali për montim në mur

 • I fortë dhe i lehtë në peshë

DIMENSIONET

SHPJEGIME

 • Dimensioni A: 395 mm

 • Dimensioni B: 130 mm

 • Dimensioni C: 120 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS MURAL DHE PORTATIV CALDOPRO PLUS 3000 M

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS ME RREZE INFRA TË KUQE

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS MURAL DHE THARËS PËR PESHQIRË
TOP