×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

NGROHËS MURAL DHE PORTATIV CALDOPRO PLUS 3000 M

Ngrohësit elektrikë

 • Intensiteti maksimal i thithur: 13 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 3000 W

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Pesha: 5,4 Kg

 • Voltazhi: 230 V

 • Strukturë hekuri cilindrike, e mbyllur nga jashtë dhe brenda prej grilave

 • Përzgjedhës nxehtësie me tre karakteristika: i fikur, gjysëm-fuqie, fuqi e plotë dhe funksionim ventilator

 • Njësia e ventilatorit e përbërë nga një motorr shpejtësie një-fazor dhe rotor alumini me 5 tehë

 • Elementi ngrohës cilindrik me fuqi 3000 W

 • Panel kontrolli i pozicionuar në krye të skeletit cilindrik, i përbërë nga material plastik vetë-shuarës ABS V0 rated V0 dhe me mbajtëse

DIMENSIONET

SHPJEGIME

 • Dimensioni A: 250 mm

 • Dimensioni B: 330 mm

 • Dimensioni C: 340 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS ME RREZE TË KUQE PËR BRENDA DHE JASHTË

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS ME RREZE INFRA TË KUQE

NGROHËSIT ELEKTRIKË

NGROHËS MURAL DHE THARËS PËR PESHQIRË
TOP