×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

TERMOVENTILATOR PORTATIV

Ngrohësit elektrikë

 • Fuqia e motorit: 1000/2000 W

 • Fuqia maksimale e thithur: 2000 W

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Pesha: 1,9 Kg

 • Tensioni: 230 V

 • Skeleti dhe grilat mbrojtëse të ventilatorit janë të përbëra nga material plastik vetë-shuarës V0, ngjyrë gri

 • Motor me 3 shpejtësi të ndryshme me unazë vetë-lubrifikuese dhe drejtuese, të mbështjella në një rotor alumini

 • Elementi ngrohës është i mbrojtur pnga një limitues me sensor PTC; resetim manual

 • Çelës i rrotullueshëm me 4 pozicione : 0-1000 W-2000 W-VENTILATOR

 • Termostat i përshtatshëm manualisht me funksion anti-frizë i cili garanton aktivizmi automatik të ngrohësit sa herë që temperatura e ambientit bie poshtë 5 °C

DIMENSIONET

SHPJEGIME

 • Dimensioni A: 290 mm

 • Dimensioni B: 331 mm

 • Dimensioni C: 120 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

TERMOVENTILATORË

TERMOVENTILATOR PORTATIV DHE MURAL PËR NGROHJE

TERMOVENTILATORË

TERMOVENTILATOR ME PROGRAMUES DITOR
TOP