×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

TERMOVENTILATOR ME PROGRAMUES DITOR

Ngrohësit elektrikë

 • Intensiteti maksimal i thithur: 8.7 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 2000 W

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Pesha: 5,3 Kg

 • Voltazhi: 230 V

 • Panelet e prapme dhe anësore, grilat e sipërme dhe të poshtme të përbëra prej material çeliku rezistent, ngjyrë gri

 • Krahët janë të përbërë me material plastik vetë-shuarës rated V0, ngjyrë gri

 • 3 shpejtësi motorike, furça auto-lubrifikuese dhe rotor centrifugal i përbërë nga rëshirë termoplastike

 • I pajisur me sensor PTC i cili mbron elementin ngrohës

 • I disponueshëm në tre fuqi: 800, 1000 dhe 2000 W

DIMENSIONET

SHPJEGIME

 • Dimensioni A: 685 mm

 • Dimensioni B: 415 mm

 • Dimensioni C: 200 mm

 • Dimensioni D: 100 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

TERMOVENTILATORË

TERMOVENTILATOR PORTATIV DHE MURAL PËR NGROHJE

TERMOVENTILATORË

TERMOVENTILATOR PORTATIV
TOP