×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

TERMOVENTILATOR PORTATIV DHE MURAL PËR NGROHJE

Ngrohësit elektrikë

 • Intensiteti maksimal i thithur: 8,7 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 2000 W

 • Frekuenca: 50 Hz

 • Pesha: 1,8 Kg

 • Voltazhi: 230 V

 • Skeleti ballor i përbërë nga material rëshirë termoplastike ABS V2

 • Funksioni antifriz, i cili siguron ndezje automatike të pajisjes kur temperatura e ambientit bie nën +5°C

 • Timer dixhital i programueshëm në modalitet ditor dhe javor

 • Motor elektrik me induksion me shufra të mbështjella, dhe kuzhineta vetë-lubrifikuese, të kombinuara në një helikë tangenciale alumini

 • Çelës i rrotullueshëm me 3 pozicione: OFF / 1000 / 2000 W

DIMENSIONET

SHPJEGIME

 • Dimensioni A: 410 mm

 • Dimensioni B: 200 mm

 • Dimensioni C: 110 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

TERMOVENTILATORË

TERMOVENTILATOR ME PROGRAMUES DITOR

TERMOVENTILATORË

TERMOVENTILATOR PORTATIV
TOP