×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

ONE-KEY™

Unlocking the digital jobsite

Miresevini ne teknologjine, ONE-KEY™, platforma e pare dixhitale per veglat dhe pajisjet. Duke integruar veglat me programet cloud, ONE-KEY™ siguron nje nivel te ri kontrolli dhe akses informacioni qe do revolucionoje punen e kryer. Shkarko aplikacionin mobile Milwaukee® One-Key™:


  

 

1. PERSHTATJE TE SHUMTA TE PAJISJES

Pershtatja e pajisjes u lejon te merrni kontrollin e prodhimit te mjeteve dhe konfigurimin e plote te tyre per punen qe je duke bere. Duke perdorur aplikacionin ONE-KEY(TM), behet sinkronizimi i ndryshimeve te bera direkt ne memorien e pajisjes. Monitoruesi elektronik i avancuar brenda pajisjes ofron nje nivel saktesie te pakrahasueshem duke ju kursyer kohe dhe para.

 • Rregullon shpejtesine dhe momentin rrotullues
 • I pershtatur per aksesoret dhe sistemet e fiksimit
 • Zvogelon demtimin e materialit dhe demtimin e vidave

2. GJURMUES I INTEGRUAR I PAJISJES

Gjurmuesi i Integruar i Pajisjes u ben te mundur qe te kini nje shikushmeri te plote te pajisjes ne te gjithe rrjetin e punes. Aplikacioni ONE-KEY™ automatikisht do te ruaje te dhenat e heres se fundit duke ju lejuar per te identifikuar shpejt pajisjet e humbura dhe per te rritur pergjegjshmerine e ekipit tuaj. Si i pari qe integron kete standart teknologjie ne pajisje, pajisja gjurmuese ONE-KEY™ siguron nje menyre te thjeshte dhe te lire te pajisjes per perdorim ne web dhe mobile per te bere nje monitorim virtual kur ju nuk ndodheni fizikisht.

 • Identifikoni Pajisjen Tuaj ONE-KEY™ deri ne 30 m
 • Shikoni Pozicionin e Fundut te Pajisjes tuaj
 • Alarm nese Humbet

Gjurmim i Pajisjes

Si funksionon ?

Identifikon pajisjen

Aplikacioni ONE-KEY™ do te gjurmoje te gjitha pajisjet kompatibel ONE-KEY™ ne nje rang deri ne 30 m . Duke ndertuar fuksionalitetin ne mjet , te gjitha pajisjet jane te gjurmueshme edhe ne qofte se bateria nuk eshte e karikuar

Pozicioni i fundit

Aplikacioni ONE-KEY™ do te ruaje automatikisht heren e fundit qe ishte brenda rrezes se pajisjes tuaj. Keni harruar nje vegel? Kontrollo pajisjen tuaj per te gjetur lehtesisht lokacionin e vegles qe po kerkoni.

Alarm kur gjendet vegla

Hasni probleme per nje vegel te humbur? Zgjeroni kerkimin tuaj me aplikacionin ONE-KEY™. Nqs telefoni me aplikacionin ONE-KEY gjendet brenda nje rrezeje 30m do te merrni nje lokacion te perditesuar.

3. Menaxhim i thjeshte i vegles dhe pajisjes

Menaxhimi i inventarit krijon një vend qendror për ju për të gjurmuar të gjitha mjetet dhe pajisjet në të gjithë rrjetin tuaj te punes. Mbani shënime të hollësishme të të gjithe inventarit, çdo prodhues ose markë, per te ndertuar dhe menaxhuar thjeshte nje buxhet te shpenzimeve vjetore.. ONE-KEY™ mundeson nje shkembim informacioni midis vendit te punes dhe zyres duke caktuar pozicionet dhe perdoruesit per cdo pajisje inventari

 • Mban regjistrimet, kuponat dhe imazhet
 • Organizon inventarin sipas deshires
 • Aksesim i te dhenave ne kohe reale

RAKORDIM I PAJISJES

Fut, organizo dhe rendit pajisjet ne nje vend qendror. Kategorizimi dhe numerimi eleminon mosperputhjet duke u lejuar te jeni te organizuar.

SINKRONIZIM ME WIRLES

Akses dhe informacion ne pajisje nga kudo me nje lidhje interneti. Shfletim i shpejte i inventarit shkembimi i ndryshimeve ne cast midis terrenit dhe vendit tuaj te punes. Perdorimi ne web apo mobile ve ne dispozicionin tuaj te gjithe informacionin thelbesor.

RUAJTJA E FATURES

Merrni nje foto te fatures direkt nga pajisja telefon ose ngarkoni tvsh elektronike duker perdorur browserin. Ruaj informacionin e blerjes te cdo sendi ne inventarin tuaj per te ndertuar dhe menaxhuar buxhetin per mjetet dhe pajisjet

PERDORIMI

Krijoni lokacione te vecanta ose artikuj te caktuar per perdorues individual. Lokacioni pershpejton procesin e gjetjes se pajisjeve te humbura.

TRANSFERIMI I PAJISJEVE DHE RAPORTET

Transferim i lehte i mjeteve dhe pajisjeve midis vendeve dhe perdoruesve. Forma te ndryshme per transferimin dhe raportimin e inventarit qe permireson komunikimin dhe transparencen me kompanine tuaj.

HISTORI E PERDORIMIT TE PAJISJES

Nderto nje audit te plote te jetegjatesise se vegles per te patur nje njohje sa me te mire te sherbimeve dhe riparimeve

NGARKIM DHE SHKARKIM I INVENTARIT

Informacioni juaj u perket ju. Kryeni menaxhimin e inventarit duke shkarkuar ne listat ekzistuese Microsoft Excel. Shkarko inventarin ne cdo kohe per te ndertuar dhe menaxhaur buxhetin vjetor.

4. TIME-BASED PERFORMANCE TRACKING

Tool reporting provides real time information sharing on crimper utilization. With one touch, you are able to wirelessly sync to the crimper to transfer and store crimp data to the cloud. Use this data to close out your jobs with proven accuracy by building professional reports customized to your company. ONE-KEY™ is the only platform to offer the ability to group all crimpers across a job into a single-time based report, keeping essential information at your fingertips.

 • One Touch Wireless Syncing
 • Manage Fleet Usage Instantly, Prevent Downtime
 • Multiple Crimpers, One Simple Report

SYNC WIRELESSLY

With one touch, wirelessly sync the crimper to transfer and store crimp data to the cloud. Instantly, crimper performance data can be accessed from the jobsite trailer, tool crib or office. Web and mobile access puts essential information at your fingertips.

REPORT PERFORMANCE

Crimper records date, time and full pressure for every crimp. Instantly view cycle count, internal battery percentage, cycles since last service and number of full pressure cycles via your mobile device.

VIEW UPCOMING MAINTENANCE

Easily plan for upcoming maintenance by viewing the mobile dashboard for a single crimper or the web to manage an entire fleet. Both dashboards automatically provide alerts, according to Milwaukee recommendations, for preventative maintenance helping to enhance fleet management and reduce downtime.

BUILD PROFESSIONAL REPORTS

Using the web dashboard select all crimpers and the starting and ending dates and times for the job. Upload your company’s information, including a logo, to quickly and easily create a professional report to close out any job with proven accuracy.

TOP