×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM
ALBAELETTRICASISTEME KONDICIONIMI

SISTEME KONDICIONIMI

Mitsubishi Heavy Industries ofron një të ardhme të sigurt nëpërmjet teknologjive dhe pasionit

Mitsubishi Heavy Industries ka për qëllim ti ofrojë brezit të ri një të ardhme të sigurt për një jetesë komode dhe të lumtur nëpërmjet teknologjive që mrekullojnë njerëzit.

Për të arritur këtë qëllim, kompania synon të ofrojë akoma më shumë vlera duke përmirësuar teknologjinë dhe duke përdorur ide dhe koncepte të reja për të integruar teknologji të ndryshme.

Hokkaido: Përvoja e bën teknologjinë

Kursimi i energjisë, respekti dhe kujdesi për mjedisin kanë qenë gjithmonë objektiva të Hokkaido-s, e angazhuar në zhvillimin e zgjidhjeve teknologjike për të ardhmen.

TOP