×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM
OUTLETSHOWROOM

OUTLET SHOWROOM

Ju mund të nxirrni në pah dhe të theksoni arkitekturën e bukur të ambjentit të jashtëm apo peisazhit të shtëpisë tuaj me ndriçim të menduar mirë në natyrë.

Për çfarëdolloj opsioni që të vendosni, të jeni të sigurt se do të gjeni një koleksion të gjerë dhe të veçantë për ndriçimin pikërisht këtu në showroom-et tona Temple.

Addresa: Blv. "Gjergj Fishta", Qendra Alpas, Tiranë

TOP