×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

KOMERCIAL MULTISPLIT FULL DC INVERTER HYPER - V MULTI

Sistemi V Multi është një kompozim i disa prej njësive të jashtme dhe të brendshme, përmes kombinacioneve të lira në përputhje me tipin e instalimit. Ky tip konfigurimi është i zbatueshëm deri brenda mundësive të kombinimeve të ndryshme. Sistemi V Multi bën të mundur lidhjen e një njësie të jashtme me deri tre njësi të brendshme.

KARAKTERISTIKAT - V MULTI

 • 3 kapacitete (10, 12, 14 kW)

 • Kombinime V-Multi

 • Fuqi ngrohje konstante deri në -15° C

 • Efiçiencë e lartë energjie

 • Fuqi e lartë

 • Distancë e madhe splitimit

 • Performancë e lartë

Shkarkoni skedën teknike të kombinimeve V Multi midis njësive të brendshme
dhe njësive të jashtme (Hyper).

KOMERCIAL MULTISPLIT FULL DC INVERTER SUPER - V MULTI

Sistemi V Multi është një kompozim i disa prej njësive të jashtme dhe të brendshme, përmes kombinacioneve të lira në përputhje me tipin e instalimit. Ky tip konfigurimi është i zbatueshëm deri brenda mundësive të kombinimeve të ndryshme. Sistemi V Multi bën të mundur lidhjen e një njësie të jashtme me deri katër njësi të brendshme.

karakteristikat - v multi

 • 5 kapacitete (10, 12.5, 14, 20, 25 kW)

 • Kombinime V-Multi 

 • Fuqi e lartë

 • Njësi të jashtme tepër kompakte

 • Distancë e madhe splitimi

 • Performancë e lartë

Shkarkoni skedën teknike të kombinimeve V Multi midis njësive të brendshme
dhe njësive të jashtme (Super).

TOP