×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

KOMERCIAL MULTISPLIT FULL DC INVERTER HYPER - KOMBINIMET TWIN & TRIPLE

 • 3 kapacitete (10, 12, 14 kW)

 • Kombinime Twin dhe Triple (Dyshe & Treshe)

 • Fuqi ngrohje konstante deri në -15° C

 • Efiçiencë e lartë energjie

 • Fuqi e lartë

 • Distancë e madhe splitimit

 • Performancë e lartë

Shkarkoni skedën teknike të kombinimeve midis njësive të brendshme dhe të jashtme.

KOMERCIAL MULTISPLIT FULL DC INVERTER SUPER - KOMBINIMET TWIN, TRIPLE & DOUBLE TWIN

 • 5 kapacitete (10, 12.5, 14, 20, 25 kW)

 • Kombinime Twin, Triple, Double Twin

 • Fuqi e lartë

 • Njësi të jashtme tepër kompakte

 • Distancë e madhe splitimi

 • Performancë e lartë

KONFIGURIMET

Për të përdorur njësitë e jashtme, duhet me patjetër të aktivizohet konfigurimi Twin & Triple. Njësitë e brendshme të cilat do të kombinohen duhet t'i përkasin të njëjtit tip dhe të kenë të njëjtin kapacitet.

Shkarkoni skedën teknike të kombinimeve midis njësive të brendshme dhe të jashtme.

TOP