×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

POMPA E NGROHJES CO2

PËR UJË TERMOSANITAR

Q-TON

Q-ton është një sistem pompë ngrohje me gaz frigoriferik natyral CO2 që përdoret për përfitimin e ujit të ngrohtë sanitar. Ky sistem mund të aplikohet në ambjente të ndryshme si rezidenca civile, komerciale, turistike dhe industriale.

Q-ton është në gjendje të prodhojë ujë të nxehtë në temperaturë 90° C edhe nëse temperatura e ambjentit të jashtëm është -25° C. Asnjë paisje deri më tani nuk ka qenë kaq efikase në këtë drejtim! Për këtë qëllim në pajisje përfshihet një tip i ri kompresori me dy faza pune, prodhuar dhe çertifikuar nga Mitsubishi Heavy Industries.

Sistemi pompe ngrohje CO2 Q-ton ka një fuqi termike prej 30 kW, që siguron një temperaturë konstante edhe në prani të temperaturave të jashtme deri në -7° C, duke siguruar kështu sasinë e nevojshme të ujit të ngrohtë në çdo periudhë të vitit. Q-ton mund të prodhohjë deri në 750 l ujë të ngrohtë (në një përzierje 45° C) në çdo orë pune. Mund të instalohet edhe në mënyrë modulare deri në 16 pjesë, duke bërë të mundur një kapacitet prodhimi prej 480 kW (12.000 l ujë të ngrohtë në çdo orë pune).

Sistemi me pompë ngrohje CO2 instalohet lehtësisht, duke plotësuar të gjitha kërkesat e ambienteve të vogla, për spa me dimensione të mëdha, falë sistemit të kontrollit me "touch panel", i thjeshtë dhe praktik.

Sistemi i pompës ngrohëse CO2 Q-ton është tepër ekonomik. Kursimi në energji është superior në dallim me çdo sistem tjetër me djegie që mund të siguroj të njëjtin nivel ngrohje prej 90° C. Sistemi është gjithashtu i përshtatshëm për tju bashkangjitur, nga ana teknike e montimit, sistemeve tradicional të ngrohjes, kjo sepse vendoset jashtë centralit ngrohës.

Sistemi CO2 Q-ton bën të mundur një kursim në vlerë monetare, pasi është përllogaritur që ul shpenzimet për ngrohje 30-50% në krahasim me sistemet që punojnë me lënë djegse naftë, gaz etj.

Deri në 50% kursim kosotje të ujit të ngrohtë

6 herë më efiçient se bolierët, 50% më pak emetim

Prodhon ujë të ngrohtë deri në 90 ° C me një temperaturë të jashtme -25 ° C

SHIKONI VIDEON MË POSHTË

TOP