×

LOCATIONS

1Head Office & Central Warehoues

Tirana - Durrës Highway, 8-th km, Tirana, Albania Tel: +355 4 240 6633
Fax: +355 4 240 6634

2Shop Tirana

Myslym Shyri Str, Tower III, Tirana Tel: +355 4 223 2721
Fax: +355 4 223 2722

3Vlora

28 Nëntori District, Deneko Tower, Vlora, Albania Tel: +355 33 40 2307
Fax: +355 33 40 2307

4Kosova

Pristina-Mitrovica Highway, 3-rd km, Shkabaj,
Pristina, Kosova ‎+381 387 53056

5Shop 2 Tirana
         Air Conditioning

Zhan D'Ark Blv, near the Ministry of Foreign Affairs, Tirana, Albania Tel: +355 4 237 1961
Fax: +355 4 237 1961

TEMPLE SHOWROOM HOURS

Monday - Friday
8:00AM - 6:00PM
Saturday
8:00AM - 5:00PM

THARËSE DUARSH OPTIMAL DRY A.

Higjiena

 • Rryma maksimale e thithur: 9 A

 • Fuqia maksimale e thithur: 2000 W

 • Frekuenca: 50/60 Hz

 • Fuqia e motorit : 65 W

 • Tensioni: 220-240 V

 • Pesha: 2,6 Kg

 • Shpërhapja maksimale e ajrit: 170 m3/h

 • Pjesa ballore e pajisjes është e përbërë prej materiali plastik rezistent ndaj rrezeve UV, ngjyrë e bardhë.

 • I pajisur me motor EC me çelës automatik ndaj mbingarkesave termike si dhe bosht të kapur në kuzhineta, të bashkuar me një tehë shtytëse centrifugale.

 • Elementi ngrohës është i mbrojtur nga dy pajisje: siguresa termike dhe limituesi i resetueshëm i mbingarkesave termike.

 • I pajisur me filtër pluhuri.

 • Procesi i tharjes operohet automatikisht nga një pajisje infrared me një distancë aktivizimi 35 cm.

 • Çertifikata e sigurisë IMQ.

DIMENSIONET

Shpjegime

 • Madhësia A: 319 mm

 • Madhësia B: 253 mm

 • Madhësia C: 137 mm

PRODUKTE TË NGJASHME

HIGJIENA

THARËSE DUARSH PREMIUM DRY A.

HIGJIENA

THARËSE DUARSH OPTIMAL DRY R A.

HIGJIENA

THARËSE DUARSH E BARDHË SUPER DRY A

HIGJIENA

THARËSE DUARSH GRI SUPER DRY A
TOP